Sadaļa | Nosaukums | Apraksts |
---|---|---|
Produktu un izstrādājumu uzglabāšana PB3 | ||
Skolotāju tiešsaites konsultācijas MS Team | ||
1. Pārtikas produkti/izejvielas | Uzglabāšanas režīmi Ievietoja sk. L.Šefere | Prezentācijā pārtikas produktu/izejvielu uzglabāšanas prasības telpām,aprīkojumam un iekārtām. Produktu un izejvielu uzglabāšanas temperatūras un RGM prasības. Prezentācijas beigās pašpārbaudes tests. |
Aukstumiekārtas. ievietoja L. Šefere | ||
1.2. Pārtikas produktu/izejvielu kvalitātes noteikšanas metodes | Organoleptiskās/sensorās novērtēšanas metodes. Ievietoja sk.L.Šefere | Prezentācijā organoleptiskās vērtēšanas pamatnosacījumi. metodes pielietošanas iespējas. |