Font size
  • A-
  • A
  • A+
Site color
  • R
  • A
  • A
  • A
Skip to main content
RTRIT
  • Home
  • Reports & Analytics Free
  • More
English ‎(en)‎
English ‎(en)‎ Latviešu ‎(lv)‎
Log in
Home Reports & Analytics Free
  1. Courses
  2. Digitālie mācību materiāli
  3. Ēdināšanas pakalpojumi
  4. Konditors_2020

Konditors_2020

Course image Konditora prakse_PB14_20
Konditors_2020
Konditora prakse_PB14_20
Course image Pašontroles sistēma ēdināšanas uzņēmumā_PA2_20
Konditors_2020
Pašontroles sistēma ēdināšanas uzņēmumā_PA2_20
Course image Ražošanas darba organizācija (1.;2.līmenis)_PB1;PB10_20
Konditors_2020
Ražošanas darba organizācija (1.;2.līmenis)_PB1;PB10_20
Course image Pārtikas produktu un izejvielu pirmapstrāde _PB2_20
Konditors_2020
Pārtikas produktu un izejvielu pirmapstrāde _PB2_20
Course image Tehnoloģiskās un uzskaites dokumentācijas izveide_PB11_20
Konditors_2020
Tehnoloģiskās un uzskaites dokumentācijas izveide_PB11_20
Course image Konditora palīga prakse_PB13_20
Konditors_2020
Konditora palīga prakse_PB13_20
Course image Bāra uzkodu un sagatavju gatavošana_PC1_20
Konditors_2020
Bāra uzkodu un sagatavju gatavošana_PC1_20
Course image Viesu apkalpošana_PC_20
Konditors_2020
Viesu apkalpošana_PC_20
Course image Maizes gatavošanas un cepšanas pamati_PC_20
Konditors_2020
Maizes gatavošanas un cepšanas pamati_PC_20
Course image Ēdienu gatavošanas pamatiemaņas
Konditors_2020
Ēdienu gatavošanas pamatiemaņas
Course image Krēmu un desertu gatavošana
Konditors_2020
Krēmu un desertu gatavošana
Course image Maizes gatavošana un cepšana
Konditors_2020
Maizes gatavošana un cepšana
Course image Konditorejas izstrādājumu gatavošana
Konditors_2020
Konditorejas izstrādājumu gatavošana

Contact us

Follow us

Contact site support
You are not logged in. (Log in)
Data retention summary
Get the mobile app
Get the mobile app
Play Store App Store
Powered by Moodle

This theme was developed by

Conecti.me