Font size
  • A-
  • A
  • A+
Site color
  • R
  • A
  • A
  • A
Atvērt galveno saturu
RTRIT
  • Sākums
  • Reports & Analytics Free
  • Vairāk
Pašlaik izmantojat piekļuvi kā viesis
Pieslēgties
Sākums Reports & Analytics Free
  1. Produktu un izstrādājumu uzglabāšana (PB3) (Moduļa paraugs)
  2. Organoleptiskā produktu vērtēšana p/d copy Liepiņa
Uzdevums

Organoleptiskā produktu vērtēšana p/d copy Liepiņa

Izpildes nosacījumi
Atvērts: pirmdiena, 2020. gada 16. novembris, 00:00
Termiņš: svētdiena, 2020. gada 22. novembris, 00:00

Novērtē 9 produktus vai izejvielas vai gatavus ēdienus pēc 5  kritērijiem- ārējais izskats, krāsa, smarža, tekstūra, garša un novērtē produktus 5 ballu skalā. 

  • Organoleptiskā produktu vērtēšana. pārbaudes darbs.docx Organoleptiskā produktu vērtēšana. pārbaudes darbs.docx
    2020. gada 15. novembris, 17:32
Previous activity Organoleptiskās/sensorās novērtēšanas metodes. Ievietoja sk.L.Šefere
Next activity Organoleptiskā vērtēšana I.Austruma

Contact us

Follow us

Sazināties ar vietnes atbalstu
Pašlaik izmantojat piekļuvi kā viesis (Pieslēgties)
Datu glabāšanas kopsavilkums
Iegūt mobilo lietotni
Iegūt mobilo lietotni
Play Store App Store
Darbina Moodle

This theme was developed by

Conecti.me